
 |
O nás |
 |
|
|
|
|
|
 |
Pro chovatele |
 |
|
|
|
|
|
 |
O masu |
 |
|
|
|
|
|
|
Informace o masu
Výrobek s etiketou ČESKÝ ANGUS je exkluzivní hovězí maso vysoké kvality, které pochází z masného plemenného skotu Aberdeen-Angus. To, že se toto plemeno odchovává pastevním způsobem v ekologicky čistém prostředí a bez používání průmyslových krmiv , je jedním z aspektů, který zajišťuje naprostou zdravotní nezávadnost. Maso se vyrábí pouze z mladých býků, přibližně ve věku 16 až 20 měsíců, což garantuje, že vždy získáte jen vynikající mladé maso. K výjimečné kvalitě značně přispívá tzv. mramorování, které je přímo typické pro plemeno skotu Aberdeen-Angus. Mramorování jsou v podstatě tenké nitky tuku uložené ve svalovině a to právě dodává masu mimořádnou chuť a tolik žádanou šťavnatost. Důležitým procesem při zpracování je zrání. Probíhá minimálně 10 dní při přesně definované teplotě a vlhkosti. Uzrálé maso je vakuově balené, což umožňuje jeho uchování 3-4 týdny pouze v chladničce při teplotě 2-3°C, tedy žádné mražení.
Každý výrobek je označen ochrannou obchodní známkou ČESKÝ ANGUS, která je garancí přísné a náročné kontroly jak při chovu, tak při zpracování a je zárukou stálé kvality.
Pod touto známkou naleznete vždy mladé, uzrálé a zdravotně nezávadné hovězí maso plemene Angus.
Přírodně vyrobené ANGUS-beef uspokojí i ty nejvyšší nároky
milovníků dobrých a současně zdravých pokrmů.
|